O nas

Cilj

Proizvajamo naravne, okusne in zdravstveno neoporečne pekarsko – slaščičarske proizvode, ki nudijo vsakodnevno zadovoljstvo našim kupcem.

 

Vizija

Vso proizvodnjo kvalitetnih in zdravstveno neoporečnih prehrambenih proizvodov, spoštujemo zahteve najvišjih svetovnih standardov, želimo postaviti svetel primer sodobnega, družbeno odgovornega poslovanja, ki je čvrsta zaslomba lokalni skupnosti.

Zgodbo o pekarni Sunce, so po več kot 20 letih njenega poslovanja spisale neštet ure dela, truda, predanosti in upoštevanja kvalitete vseh pekarskih proizvodov in slaščic, ki nosijo naše ime in logotip. To je zgodba o družini, prijateljstvu, dobrih sosedskih odnosov, skrbi za skupnost, upoštevanjem običajev in izpolnjenih pričakovanj.

Zdaj že davnega 1997. leta, smo z mnogo ljubezni in velikimi načrti in željami, naredili smo svoj prvi kruh. Naša, takrat mala pekarna, je imela vsega pet zaposlenih, a je ponosno nudila največji asortiment pekarskih proizvodov v našem delu regije. Prepoznavajoč kvaliteto ter predanosti našemu plemenitemu poklicu, se kupci vsa leta vračajo z nasmehom, enako tisti, ki pridejo k nam prvič.

Tako kot se to dela v vsakem odgovorno vodenem poslu, je pekarna Sunce hitro povečala proizvodnjo, zaposlilo precej sokrajanov in razširila prodajne in proizvodne kapacitete. Naši proizvodi so se s svojo kvaliteto razširili iz Srpca, na področja okoliških občin in jezike vseh, ki imajo okus za naravno in kvalitetno.

Danes je v naši ponudbi več kot 20 vrst kruha, okrog 100 vrst peciva iz slanega in sladkega programa, torte in kolači nezamenljivega okusa in izgleda, katere za vas vsako jutro pripravljajo, urejajo in dostavljajo pridne roke naših 40 zadovoljnih zaposlenih, ki so tekom let postali več kot le kolegi v kolektivu, z našimi kupci pa več od znancev in sosedov.

Družinsko atmosfero naše družbe smo razširili tudi na lokalno skupnost, v njo pa vključili vse ljudi dobrih namenov. Pekarna Sunce je pobudnik več infrastrukturnih, humanitarnih in športnih akcij, ki pomenijo doprinos razvoju celega mesta in pomoč sokrajanom.

Leta so nam prinesla več vrednih nagrad in priznanja za kakovost dela pekarne Sunce, tako na lokalnem, kot nacionalnem nivoju. Da bi obdržali nivo proizvodnje, smo uspešno implementirali standarde ISO 9001:2008 in ISO 22000:2005, kot tudi HACCP princip, ki nam zagotavlja garancijo kvalitete in profesionalno proizvodno organizacijo.

Naša zgodba se nadaljuje. Nadaljuje se, ker smo pokazali, da je mogoče uspešno združiti stroge standarde v proizvodnji z ugodno delovno klimo, zadovoljstvom celega kolektiva in dokazali, da je tako edino možno priti do nesporne kvalitete, tako v proizvodnih procesih, kot v vsakem proizvodu, ki nosi naše ime. Nadaljuje se skozi našo lokalno skupnost, v kateri živimo in ki živi za nas. Nadaljuje se skozi vas, ki nam prvič trkate na vrata.

Dobrodošli v pekarno Sunce!